Week doorzagen15 mei is het weer zover,

dan gaan we weer Week doorzagen

 

Dit is alweer de laatste 'Week doorzagen' van dit seizoen! Jullie worden van harte uitgenodigd om op woensdag 15 mei vanaf 18.00 uur een kijkje te komen nemen in de energieneutrale woning van Quirine en Martijn. Het adres is Slotsteeg 1, Hengelo (parkeren voor de schuur of aan de straat). 

 

Programma:

Ontvangst met een drankje. Daarna vertelt Quirine iets over hun huis (zie bijgaande foto): het concept Lofthome. Vervolgens lopen we in kleine groepjes door het huis. Om 19.15 uur sluiten we af en vertrekken naar de Egelantier. Daar houdt Martijn, na het eten,  een korte inleiding over duurzame energie.

In verband met de organisatie horen Quirine en Martijn graag of je komt. Dit kan door een mailtje te sturen naar qso@planet.nl.

Om uiterlijk 19.30 uur worden we weer verwacht in de Egelantier om daar te gaan eten. Wel graag uiterlijk 13 mei laten weten of je komt eten via cafedeegelantier@gmail.com. Geen tijd om te komen eten? Ook dan ben je van harte welkom! 

 

 

 

 Je kunt je aanmelden via cafedeegelantier@gmail.com

 

Week doorzagen is een initiatief van Hengeloërs voor Hengeloërs (en ook wie daar buiten Hengelo zin in heeft)

 

Doel van deze avonden is een gezellig en informeel samenzijn, waarbij er diverse invullingen worden verzorgd door onze gasten zelf. Hierbij kunt je denken aan: muziek, potbiljarten, verhalen vertellen, wandelen en wat er zoal zo opkomt.

  

 

Wilt u voortaan een uitnodiging ontvangen voor deze avonden, stuur dan een mail naar veravisser214@gmail.com

Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.